Een mama knuffelt haar verdrietige zoon en dochter.

Onze activiteiten

Onthaal

We verwelkomen je graag in de ‘winkel’ en helpen je met plezier verder. We bieden een luisterend oor, helpen je vraag wat verduidelijken, zoeken samen met jou naar meer informatie, geven tips, …

Je kan ons ook telefonisch bereiken of je opvoedingsvraag per e-mail aan ons bezorgen. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Adviesgesprek

Soms is een onthaalgesprek niet voldoende, ook dan kan je bij ons terecht voor ondersteuning en advies. We vertrekken vanuit jouw concrete vraag en zoeken samen met jou naar een antwoord op maat. We werken op afspraak. Een afspraak maken kan hier.
We beschikken over een lokaal in Damme, Sijsele, Zedelgem en Oostkamp. Ook daar ben je, na afspraak welkom !

Vorming

We organiseren doorheen het hele jaar (vormings)activiteiten. Vind ons leuk op Facebook en blijf zo op de hoogte van ons aanbod! Je kunt je ook inschrijven in onze nieuwsbrief (4 maal per jaar).

Hulp bij aanvraag school- en studietoelage

We helpen je bij de aanvraag van een school-en studietoelage. We vullen samen met jou de aanvraag in en dienen deze in bij de Vlaamse gemeenschap. Maak hier een afspraak.

Loket Kinderopvang

In het Loket Kinderopvang zoeken we samen met jou naar de meest geschikte opvang voor jouw kind. Je kan er ook terecht voor het aanvragen van een sociaal tarief.

Maak hier een afspraak.